Za ś.p. poległych żołnierzy i oficerów I. Morskiego Baonu Strzelców [...]. (Wejherowo : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o mszy, która odbyła sie 1.10.1946 r.
Keywords: Polska. -- Wojsko Polskie (1918-1939). -- 1 Morski Pułk Strzelców; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970 -- druki ulotne