[Afisz. Incipit:] Obywatele miasta Gdańska. Drugi rok mija ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz propagandowy zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny 31.12.1946 r.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła