[Afisz teatralny. Incipit:] Cykl przedstawień z udziałem Stanisławy Wysockiej i Kazimierza Junoszy-Stępowskiego Stare wino szumi ... / Teatr Miejski im. Juliusza Słowackiego. ([wydawca nieznany], 1935)
Afisz informujący o przedstawieniu 7-8 grudnia 1935 r. Na afiszu także informacja o cenach miejsc z opłatą za garderobę.