[Afisz teatralny. Incipit:] Cykl przedstawień z udziałem Stanisławy Wysockiej i Kazimierza Junoszy-Stępowskiego Stare wino szumi ... - Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1935)
Afisz informujący o przedstawieniu 7-8 grudnia 1935 r. Na afiszu także informacja o cenach miejsc z opłatą za garderobę.
Keywords: Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków) -- druki ulotne; Afisze -- 1900-1945.