Koncepcje pomiaru wartości składników majątku przedsiębiorstwa w rozważaniach XIX-wiecznych autorów / Marta Gawart. - Gawart, Marta
Zakres i treść: wycena zapasów w XIX-wiecznych opracowaniach o rachunkowości, pomiar wartości aktywów trwałych w rachunkowości XIX wieku.