Koncepcje pomiaru wartości składników majątku przedsiębiorstwa w rozważaniach XIX-wiecznych autorów - Gawart, Marta (2015)
Zakres i treść: wycena zapasów w XIX-wiecznych opracowaniach o rachunkowości, pomiar wartości aktywów trwałych w rachunkowości XIX wieku.
Tyt. nagł.