[Afisz. Incipit] Zarząd Spółdzielni Spożywców Politechniki Gdańskiej we Wrzeszczu urządza [...] zabawę taneczną. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz inf. o zabawie w sali Bratniej Pomocy Studentów Politechniki Gdańskiej we Wrzeszczu.