Zarząd Miejski Sp. Ob. Ligi Kobiet organizuje akademię w dniu "Święta Kobiety". - Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet. Zarząd Miejski (Gdynia). (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o akademii, która miała miejsce w teatrze Wybrzeże 8.03.1947 r.
Keywords: Międzynarodowy dzień kobiet (8 marca) -- Polska -- Gdynia -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne