Sztuka a kradzież i gwałt - Różycki, Robert (1962- ).; Guilbaut, Serge (1943- ). (1994)
Recenzja książki: Jak Nowy Jork ukradł ideę sztuki nowoczesnej : ekspresjonizm abstrakcyjny, wolność i zimna wojna / Serge Guilbaut. Warszawa, 1992.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.