Gdańsk - Letniewo ul. Uczniowska 11 - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia kamienicę przy ul. Uczniowskiej 11 w Gdańsku - Letniewie, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Letnica (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie