Ex Libris Z. Klemensiewicza St. Jakubowski. - Jakubowski, Stanisław (1885-1964) (1927)
Karta papieru z napisem: Ex Libris Z. Klemensiewicza na tle liści akantu.Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.