Ex Libris Dr. J. Lenze / [Otto Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1957)
Przedstawia bramę miejską, nad nią inicjały J. L. i data 1957. u dołu herb Amsterdamu i napis: Ex Libris Dr. J. Lenze. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.