[Afisz. Incipit] Mecz koszykówki i siatkówki seniorów i juniorów ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o rozgrywkach pomiedzy ZZK Pomorzanin Toruń a SKS Zryw Gdańsk, które miały miejsce 9-10.04.1949 r. w sali gimnastycznej przy Zarządzie Miejskim w Gdańsku, ul. 3 Maja.