[Dzień nauczyciela] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia uczennice szkoły podstawowej nr 60 w Gdańsku-Oliwie składające życzenia nauczycielce Iwonie Kalwarczyk z okazji Dnia Nauczyciela, 1979 r.