Z Biblioteki Alexandra Fusieckiego KIK. - Kielisiński, Kajetan Wincenty (1808-1849) (1839)
Wśród zarośli płyta kamienna z napisem: Z Biblioteki Alexandra Fusieckiego, u góry tablica z dwiema tarczami, na jednej Orzeł a na drugiej Pogoń, z boku dwukolorowy sztandar z krzyżem maltańskim, poniżej płyty: szabla, puklerz i hełm. Pod wyobrażeniem ryta sygn. aut., data i miejsce wykonania.