Ojcze nasz - z Biblii do języków i kultury Europy - Sobczykowa, Joanna (2018)
Słowa kluczowe: modlitwa, aksjologia, wspólnota ducha.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 326-328.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Ojcze nasz -- krytyka, interpretacja