[Afisz. Incipit] Malarstwo Polskie wybór dzieł ze zbiorów Muzeum Narodowego w Warszawie. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wystawie 27.06-15.08.1948 r. na terenie Międzynarodowych Targów Gdańskich.