[Afisz. Incipit:] W niedzielę, dnia 22 grudnia 1946 o godz. 13 w sali Teatru Miejskiego w Gdyni odbędzie się Wielki Koncert Kolęd ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie. Udział wzięli: Miejska Orkiestra Symfoniczna, Chór Tow. Śpiewu "Symfonia", Prof. Wacław Betlejewski (dyrekcja), Irena Jęsiakówna (sopran), Aleksander Hernes (tenor). W programie: Nowowiejski, Rybicki, Flasz, Reger, Bizet, Niewiadomski.