Rozporządzenie : Naczelnik Administracji Cywilnej zajętych obszarów [...] = Anordnunug : Der Chef der Zivilverwaltung [...] / Erich Temp. - Temp, Erich (1904-?) (Pełnomocnik Naczelnika Administarcji Cywilnej miasta Gdyni, 1939)
Afisz z tekstem rozporządzenia władz okupacyjnych z 14 września 1939 r.