[Afisz. Incipit] Państwowe Korespondencyjne Liceum Ogólnokształcące ... ogłasza zapisy na rok szkolny 1961/62 ... ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach do Liceum Ogólnokształcącego w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Topolowej 7.