[Afisz. Incipit] Państwowe Korespondencyjne Liceum Ogólnokształcące ... ogłasza zapisy na rok szkolny 1961/62 ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach do Liceum Ogólnokształcącego w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Topolowej 7.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.