[Afisz teatralny] Jerzy Żurek - Sto rąk, sto sztyletów / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1980)
Afisz teatralny informujący o spektaklu 29.11.1980 r. w 150 rocznicę nocy listopadowej. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Jerzy Krechowicz, muzyka: Andrzej Głowiński, kostiumy: Waldemar Malinowski.