[Afisz teatralny] Jerzy Żurek - Sto rąk, sto sztyletów - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1980)
Afisz teatralny informujący o spektaklu 29.11.1980 r. w 150 rocznicę nocy listopadowej. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Jerzy Krechowicz, muzyka: Andrzej Głowiński, kostiumy: Waldemar Malinowski.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.