Den Freunden alles Schönen zu eigen / J. Neufeld & Söhne ; [Text und Ausstattung: G.Könsen]. - Könsen, G. (s.n., 1924)
Katalog handlowy gdańskiej przedwojennej firmy ; sklepy znajdowały się na Langgasse 11 i 28 (Długa), Gr. Wollwebergasse 20 (Tkacka).