[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie Rozporządzenia Ministra Rolnictwa ... / Józef Grodnicki. - Grodnicki, Józef (Starosta Powiatowy Sztumski, 1948)
Afisz informujący o szczepieniach psów przeciw wściekliźnie 29.11.1948 r. w Sztumie.