[Afisz. Incipit:] Pod protektoratem ... odbedzie się pierwszy bal słuchaczy Państw. Pedagogium. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w auli Państwowe Pedagogium ul. Polanki nr 130. Protektorat: Jan Młynarczyk, Władysław Czerny, Jan Schwarz.