Kościół świętej Katarzyny. Widok od strony południowo-zachodniej / Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1979)
Przedstawia kościół świętej Katarzyny, widok od strony południowo-zachodniej.