Ewolucja europejskiego prawa konsumenckiego / Monika Jagielska. - Jagielska, Monika (1970- ).
Od traktatu rzymskiego do Maastricht. Artykuł 129a traktatu z Maastricht. Po Maastricht. Traktat amsterdamski. "Plan działan w zakresie polityki konsumenckiej na lata 1999-2001".