[Wystawa o dziejach Polskiej Marynarki Handlowej] / fotografia I. Serafin. - Serafin, I. (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia wystawę o dziejach Polskiej Marynarki Handlowej, ok. 1979 roku.