Ex Libris Németh Nándorék Könyve NN. - Nemeth, Nandor (1910-1978) (1964)
Przedstawia dwie postacie w rytualnych hinduskich strojach, u góry napis: Ex Libris, pod wyobrażeniem napis: Németh Nándorék Könyve. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.