[Studenci IV toku Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Gdańsku] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia salę wykładową i zasiadających w niej studentów IV toku Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Gdańsku, 1979 r.