Vaitwege De Familie Leo Winkeler : Hartelijke Gelukwenseil / O. Feil. - Feil, Otto (1894-1985) (1953)
W kole bukiet tulipanów obok gwiazdki, u dołu litera W, wokoło napis: Hartelijke Gelukwenseil Vaitwege De Familie Leo Winkeler. Sygn. aut. w obrębie kompoz.