Vaitwege De Familie Leo Winkeler : Hartelijke Gelukwenseil - Feil, Otto (1894-1985).; Winkeler, Leo (1919-1983). ([Wien, 1953)
W kole bukiet tulipanów obok gwiazdki, u dołu litera W, wokoło napis: Hartelijke Gelukwenseil Vaitwege De Familie Leo Winkeler. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i miejsce wyd. Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.