"1000 lat państwa polskiego w literaturze" - Związek Zawodowy Metalowców w Polsce. Okręg Gdański. Zarząd (Gdańsk : [s.n.], 1968)
Afisz inf. o konkursie.
Keywords: Książki i czytanie -- konkursy -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne