Obwieszczenie o postepowaniu doraznym - Bierut, Bolesław (1892-1956). (Elblag : [s.n.], 1945)
Afisz z terścią obwieszczenia z 18.12.1945 r.
Brak pol. znaków.
Keywords: Prawo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła