Joh. Beniamin Koppe. (1790)
Przedstawia portret w popiersiu z profilu w technice silhouette Johann Beniamin Koppe (1750-1791), urodzonego w Gdańsku niemieckiego teologa czynnego w Lipsku, Göttingen, Gotha i Hanoverze.