III ogólnopolski festiwal filmów krótkometrażowych : kraków 1-8 czerwca 1963 / Świerzy. - Świerzy, Waldemar (1931-2013) (CWF, 1963)
Plakat przedstawia wizerunek smoka wawelskiego na fragmencie taśmy filmowej.