Programm und Texte zur I. Aufführung im Vereinsjahre 1898/99 des Danziger Gesangvereins : für seine Mitglieder. ([s.n., 1898)
Program koncertu gdańskiego przedwojennego chóru, który odbył się 13 grudnia w nieistniejącym Domu strzeleckim Fryderyka Wilhelma (Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus).