Programm und Texte zur I. Aufführung im Vereinsjahre 1898/99 des Danziger Gesangvereins : für seine Mitglieder. - Gesangverein (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n., 1898)
Program koncertu gdańskiego przedwojennego chóru, który odbył się 13 grudnia w nieistniejącym Domu strzeleckim Fryderyka Wilhelma (Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus).
Data wyd. na pdst. treści.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914 -- źródła