Gottesdienst-Ordnung : zur Begrüssung des Herrn Generalsuperintendenten D. Dr. Kalweit. (Danzig : [s.n.], 1924)
Druk z porządkiem uroczystości w Bazylice Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny 20.01.1924.
Keywords: Kalweit, Paul -- (1867-1944).; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie religijne