Wyroby cukiernicze - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia wyroby cukiernicze, torty, czekoladki, 1979 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Cukiernictwo; Torty; Fotografia prasowa