Łódzkie Spotkania Baletowe : 25-26.V.1968 / Opera Bałtycka Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1968)
Plakat przedstawia kompozycję z tancerką oraz płaszczyznami w kolorze niebieskim, czerwonym i żółtym. W ramach wydarzenia zaprezentowano balety: Niobe, Tytania i Osioł, Pancernik Potiomkin.