Exlibris GAK Gdansk / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). ([wydawca nieznany], 2014)
Przedstawia zabudowania portowe oraz statek i rybę w morzu, u dołu napis: Exlibris GAK Gdańsk. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.