Varsaviana Kazimierza Pątka / [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1981)
Napis: Varsaviana Kazimierza Pątka, nad nim i pod nim po trzy Syrenki Warszawskie. Sygn. aut. w obrębie kompoz.