Ex Pragensiis Vojtech Cinybulk / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1956)
Przedstawia ozdobną bramę, na drzwiech napis: Ex Pragensiis Vojtech Cinybulk, niżej tarcza herbowa. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.