Hôtel de Ville de Danzig / Arnout. - Arnout, Jean-Baptiste (1788-1865) (A. Hauser, 1850)
Przedstawia widok na fragment Długiego Targu i ulicy Długiej w Gdańsku z budynkiem Ratusza Głównego Miasta i Fontanną Neptuna.