Towarzystwo Literackie im. A. Mickiewicza Oddział Gdański zaprasza na odczyt ... / Towarzystwo Literackie im. A. Mickiewicza Oddział Gdański. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o odczycie w Domu Drukarza (Garncarska 18/19). Wygłaszał: Witold Łukaszewicz.