Ex Libris Galambos Ferenc / Arisztid Nagy. - Nagy, Arisztid (1924-1974) (1960)
Stojąca pośrodku naga kobieta wokół niej tańczące postacie, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Galambos Ferenc, sygnatura artysty monogram NA w obrębie kompozycji.