Przewodnik zjazdowy / Polskie Zrzeszenie Gazowników, Wodociągowców i Techników Sanitarnych. ([s.n.], 1948)
Druk z programem uroczystości oraz dodatkowymi inf., które miały miejsce 23-25.06.1948 r. w Trójmieście.