Wypadek w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia cysternę z benzyną, która wjechała w kamienicę przy ul. 20 Października 801 (obecnie Niepodległości) w Sopocie 13.07. 1978 rok.